Bebis · Hemma hos oss · Hund · Livet · Rehab · Utomhus · Vinter · Vit

Han som blev överkörd…

 

Sitter och väntar på att huvudet ska sluta snurra. De nya tabletterna hjälper inte lika bra som jag hoppats och till råga på det så har jag fått världens bieffekter så som illamående och kraftig yrsel. Ingen höjdare precis så nu sitter jag och väntar på att det värsta ska lägga sig så jag orkar springa upp och ner för trappen med tvätten några vändor…

Liten lämnades av imorse med -11 på termometern, hua så kallt men vackert! Verkligen vackert!!

13

Morgonens tandborstning som ju nu mer görs även med Lillebror, något han är väldigt förtjust i precis som storasyster…

10

11

12

Vissa av er undrar hur det går för vår mirakelhund, han som blev överkörd av en lastbil den där leriga dagen i mitten av november. Otroligt nog mår han bra, riktigt bra och det är inte många som kan tro att han faktiskt varit med om allt det där för bara några månaders sen. Tassen börjar äntligen läka ordentligt och tratten åker av emellanåt för att han ska få en paus ifrån den. Han hålls trots det fortfarande rätt så stilla för att inte såret på något sätt ska kunna gå upp med för mycket belastning. Nu när det är så nära gör vi allt för att det ska läka ordentligt så vi kan slippa att det går upp igen. Då och då tar vi en lite längre promenad runt omkring huset och låter honom få springa fritt, fortfarande utan tjejerna men snart ska han även få springa och leka, precis som förr…

Vi är så otroligt lyckligt lottade att det hela slutade så bra!!!

5

6

7

8

Ser ni honom?

9

Önskar er alla en riktigt fin dag!!!

 

2 kommentarer på “Han som blev överkörd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s