Bebis · Livet

Då min minsta lärde sig stå…

Så kom dagen, den där dagen då min minsta lärde sig stå på sina egna ben…

Sedan han var nästan precis 9 mån har han ålat sig fram över golvet och där slutade han krypa i cirklar och tog sig runt i huset och upp och ner för trösklar. 1 månad senare nästan på sin 10 månaders dag slutade han dra sig fram helt och började krypa på alla fyra och några dagar senare så tar han tag i en låda och drar sig upp på två ben. Där stod han och försökte nå långt ner i lådan efter Tindras klistermärken som hon glömt där. Reste sig upp helt och tittade ner på sina fötter, ner i lådan igen och igen och tillsist lutade han sig bakåt och landade på rumpan, grät en skvätt tills han insåg att allt gått bra. Sedan kröp han fram till lådan och gjorde om det igen!

Så löjligt stolt man kan bli!!!

1

2

2 kommentarer på “Då min minsta lärde sig stå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s