Bakverk · Barn · Bebis · Cupcakes, Muffins · Donut · Kalas · Tårtor

Den lilla pojken…

För lite mer än 3 år sedan lärde jag känna min allra bästa vän, hon som avslutar mina meningar, som vet vad jag tänker och som allt för ofta tänker likadant! Nybliven mamma var hon precis som jag och där började vår resa och igår firade vi hennes allra egna Calle-bus som fyllde 3 år!! Tänk va tiden går fort, jag minns när han tog sina första steg och hur jag iakttog den lille pojken och undrade när min lilla Liten skulle ta sina helt egna steg…

Varje gång vi firar barnens födelsedagar kan man inte undgå att minnas alla fina stunder vi fått ihop och förhoppningsvis kommer det många många fler! En sån där fin stund var igår när den lille pojken noga plockade bort figurerna från tårtan och mycket hellre ville äta Emil än själva tårtan. Den lilla pojken som numer springer fram och tillbaka och skrattar högt ikapp med de andra barnen, ja just han blev hela 3 år igår! Grattis igen du fina lilla Calle ❤

1

Fler bilder på tårtan hittar ni HÄR

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

2 kommentarer på “Den lilla pojken…

  1. Fina fina du ❤
    Tack för den fantastiska tårtan och tack för att ni ville vara med och fira vår Busi!
    Vad jag är glad att jag har er. På alla tänkbara vis! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s