Badrum · Barn · Bebis · Hemma hos oss

Busungarna…

God kväll! Idag har jag riktigt njutit av en heldag hemma, det var längesedan vi hade en helg utan planer. Igår kväll åkte vi hem till våra kära vänner på 40års-kalas och åt pizzabuffe och en himla massa goa grejjer. Vi hade riktigt trevligt och hann prata en massa med alla goa vänner som var där. Mätta och belåtna åkte vi hem runt 9-snåret och kom hem med två sovande barn. Satt uppe till halv 2 med tårtmodelleringar och somnade sen som en stock! Fick ordentlig sovmorgon och sedan har jag hållt igång sedan frukost, städa, baka, måla, tvätta och mer där till. Underbar lördag!!

Vi avslutade kvällen med bad för busungarna och nu sitter Liten i soffan och myser med sitt lördagspopcorn & sin festis. Välling för Lillebror och snart blir det lite lördagsmys för mamman & pappan med innan det sista ska göras inför morgondagens tårta! Och imorgon då ska vi minsann fira årets första 3-åring!! Världens finaste, Tindras alldeles egna Calle!

5

6

7

8

4 kommentarer på “Busungarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s