Bebis · Hemma hos oss · Hemmabyggt

Fredag…

En rätt så lugn fredag har vi haft jag och Lillebror. Lyxat till min shake i ett glas och ätit en banan tillsammans med Lillebror, skrattat hysteriskt till ordet ost och iakttagit den lille när han lärt sig ställa sig och sätta sig, ställa sig och sätta sig säkert en sådär 10-15 ggr på raken och samtidigt skrattat helt hysteriskt! Nu klev precis pappan in genom dörren så nu väntar veckohandling och lite fredagsmys…

23

24

25

29

Ha en fin fredag älskade vänner!!!

4 kommentarer på “Fredag…

  1. Men vilken söt unge du har Nadia du har!

    Och jag skulle själv gärna försöka vilja köra en kur på 1 månad med naturdiet.. Jag vet dock att jag inte skulle klara mig när jag jobbar. Jag behöver så mycket energi då…

    1. Tack Kicki ❤
      Förstår dig absolut! Trodde jag skulle vara mycket svagare med enbart shackear men efter några dagar vande sig kroppen mycket bättre än jag trott innan. Men jag kan ju faktiskt sätta mig ner och ta det lugnt om jag vill i mellan åt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s