Bakverk · Donut · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Inredning · Köket · Livet · Vikt efter förlossningen

Skärpning nu…

På nyårsdagen slutade jag äta godis och allt annat sött för den delen med. Efter hela den långa julhelgen som var fullkomligt fullproppad med godis och annat gott kände jag att jag behövde en paus från allt sånt om jag ska kunna bli av med de sista mammakilona! Jag har nog aldrig känt mig så mentalt stark som jag kände mig då gällande sötsaker. Tyvärr gav jag mig själv lov att äta gott under helgen och den enda ätardagen jag tänkt ha blev istället 3 dagar så skärpning nu! Dagen idag har gått jätte bra och nu hoppas jag kunna hålla mig borta från allt de där de kommande 2 månaderna som är kvar. Japp, lite drygt 2 månader kvar till min 30 års dag och då banne mig ska dom vara borta! De sista 7 kilona som sitter som ett bildäck runt midjan, pepp pepp på mig…

7

8

9

Pepp pepp till er andra som också kämpar med vikten oavsett om det är upp eller ner!!!

 

 

4 kommentarer på “Skärpning nu…

  1. Du får följa med på military fitness som jag ska börja med. Hört de ska va riktigt hårt;-) kilona rasar garanterat!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s