Bebis · Hemma hos oss · Livet

Den lilla mannen…

Välkommen vardag!!! Tänk att man väntar ett helt år på att julen ska komma och mot slutet räknar man ner dagarna och sedan så fort den är över vill man bara få bort den så fort som möjligt. Så har det varit här i alla fall och gårdagen spenderades till just det, att få bort allt som har med julen att göra. Eftersom att vi hade en väldigt sparsmakad jul i år var det inte så mycket som behövdes göras, det som tog tid var helt klart granen och de femtioelvatusenmiljoner barr den lämnade efter sig! Tror det sammanlagt satt 3 barr kvar på granen när den väl kommit ut så ni fattar ju hur det såg ut här inne efter den lilla turen ut mot verandan…

Idag har vi knappt gjort nått alls än så länge, Lillebror sov 3 timmar på förmiddagen!! Den lilla mannen han kan sova han när han väl gör det! Jag passade på att sitta hopkurad i soffan och göra precis ingenting. Lite lunch är intagen och snart åker vi bort och hämtar Liten och tar vägen om Ica för lite inhandling av mjölk som vi (jag!) inte kan leva utan, spännande värre alltså…

1

2

3

4

För er som väntar på bilder från My Dog så kommer det förhoppningsvis upp ikväll, så håll ut lite till!!!

2 kommentarer på “Den lilla mannen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s