Hund · Inredning · Utställning · Valp

My Dog del 1…

Att bygga en rasmonter tar tid, en himla massa tid och förberedelserna började redan för flera veckor sedan då vi började planera hur den skulle se ut. Vår budget räckte inte riktigt hela vägen så vi fick avstå från några detaljer som vi sparar till nästa år. I onsdags kväll åkte jag i alla fall in och mötte min fina Petra för att börja bygga och efter några timmar åkte vi därifrån med ett leende på läpparna. Hem för att bada, föna och klippa hund…

Tidigt tidigt nästa morgon kom farmor och tog hand om barnen medan jag och Tira åkte in till mässan för årets första mässdag! En riktigt seg morgon med en domare som tog riktigt god tid på sig att titta igenom och bedöma varje individ…

1

2

3

4

5

Valpklassen var först ut och av 3 hanar var det lilla Montana som vann och sedan också slutade som BIR-valp ( Bäst i rasen ) mot syster som blev BIM-valp ( Bäst i motsatta kön )

6

Fortsättning följer imorgon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s