Hund · Utställning

My Dog del 2…

Ja väntan var lång men tillslut var det äntligen dags för de vuxna hundarna att äntra ringen. Hanarna först ut och domaren var inte speciellt givmild med varken Exellent eller Ck ( Championkvalite ) Bästa hane blev tillsist Tiras fina bror Jay som tog Certet. Fort som tusan och helt plötsligt skulle jag in i ringen med Petras Halo som var liite övertaggad men som skötte sig fint inne i ringen och slutade med Exellent! Strax därefter sprang jag in med Tira som vann sin klass och sedan även bästa tik med Certet! Eftersom jag själv var inne i ringen mestadels så saknas det kort på de flesta tikar men några fick jag med tack vare Linda som hjälpte mig fota! TACK Linda!!!

7

8

9

10

11

12

13

Tiras fina bror Jay som slutade som BIM ( Bäst i motsatta kön ) mot Tira

14

15

16

Jag stod nog mest och hoppade och skrek när jag förstod att vi vann tik-klassen och skulle tävla mot brorsan!

17

Och tillslut dömde domaren Tira till BIR!!! ( Bäst i rasen ) och jisses så glad jag blev!! Hoppade och skrek lite till och i hettans stund sa jag till domaren att jag älskade henne, hon tittade på mig och skrattade. – Jasså, jaha ja!
Kramkalas utan dess like tills vi insåg att hon direkt skulle in i stora ringen för Gruppfinal. Så vi skyndade oss ut för att rasta hundarna och sprang sedan in för att hitta uppsamlingsringen. Jag själv var alldeles yr av alltihopa och lämnade snöret över till A-L ( Bästaste uppfödaren ) som sprang in i finalringen med lilla Tira…

18

19

På sin 2 års dag vann hon över mer än 40 hundar som var anmälda för dagen och slutade som BIG-4 i Gruppen ( Best in group 4 ) Mitt i all uppståndelse slog det mig att hon tagit sitt sista Cert och därmed blivit fullcertad då hon tagit ett Sbk-cert i somras, inte alls väntat och helt plötsligt suger det i magen efter att få börja träna inför Appellen! Utställningschampion i år vore fantastiskt kul!

20

Tack till ALLA som på något sett hjälpte till under dagen och till alla er som hejjade fram oss och delade min lycka! Förra året på My Dog tog hon sitt första Cert nyss fyllda 1 år och slutade som BIM mot sin pappa Jack som blev BIR och att i år få stå där och ta ännu ett Cert på en av landets största utställningar tillsammans med sin bror var helt magiskt!!! Vi ska göra stordåd jag och min lilla bara så ni vet!!!

Kram på er alla fina!!

8 kommentarer på “My Dog del 2…

  1. Klart ni ska!!! 🙂 2013 blir året då både du och jag entrar tävlingsplanerna på nytt!! 🙂

    Ps. Du får gärna mejla eller messa Mellobilder om du har lust och orkar. Ja Glassa också om hon hann fastna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s