Barn · Bebis · Hemma hos oss · Livet

Året som…

Välkommen 2013!!! Som jag har väntat på dig! Året med möjligheter, året som nyss börjat och som i just denna stund har påbörjat sitt första oskrivna blad. Året då min älskade lilla Lillebror får fira sin 1 års dag med pompa och ståt, då min fina fina Liten äntligen får fylla 3 år som hon väntat så på, året då jag själv får fylla 30 år och påbörja ett nytt decennium i mitt liv. Det är också året då nya titlar på hundarna hoppas få plats i stamtavlorna, då vår mirakelhund får slippa dumstruten och springa fritt igen. Det är året då den här mamman kämpar för att gå ner de sista mammakilona, knuffar smärtan i kroppen åt sidan för att bygga upp en bra grund att stå på, ja det är det här året jag kommer tillbaka starkare än någonsin och tar tag i allt som sakta fått rinna ut under den här hösten…

Och förhoppningsvis får jag göra det med er, mina fina fina vänner som ni faktiskt är! En del har jag träffat, en del inte, en del kanske jag kommer att träffa och en del kanske aldrig men oavsett betyder ni allt för mig och jag är så tacksam på alla sett för varenda en som tittar in och hejjar, klappar mig på axeln och ibland bara håller om…

DSC_0136

Vi önskar alla våra vänner en helt fantastisk början på det nya året!!!

6 kommentarer på “Året som…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s