Hund

5 år…

Idag fyller mitt ♥ hela 5 år! Tiden går så fruktansvärt fort och jag kan knapp tro att hon redan blivit 5 år. Det är svårt att beskriva vad jag känner för henne, hon är den som aldrig lämnar min sida som alltid vet hur jag mår. Det är alltid hon som finns där hos mig igenom allt. Vill jag gråta hejdlöst är det i hennes päls mina tårar landar. Ett liv utan henne vore obeskrivligt…

DSC_0089 - Kopia

Det är hon som styr och ställer här hemma och ser till att flocken fungerar som den ska. Hon är härskare över soffan och har alltid första tjing på den bästa platsen. Och nu när hon är äldst här hemma så tycker hon att hon har rätt till det mesta och gudarna ska veta att hon ibland kommer undan med mer än vad hon borde!
Hon är min första egna valp, min länk till min ängel och en trogen följeslagare som har berikat mitt liv på så många sett. Hon är min, så mycket min!

Grattis på födelsedagen min fina ❤

3 kommentarer på “5 år…

  1. Goa, fina Nea! Tiden har gått fasligt fort sen hon var bebis, men ändå känns det som att hon funnits längre och borde vara mycket äldre än fem år. ❤ Grattis Nea!

  2. Kram på er alla – en liten extrakram till fina Nea och Gott Nytt År. Önskar att det blir ett bra och lyckligt år för Dig speciellt men också för din fina familj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s