Livet

Försvinna illa kvickt…

Ja vad säger man?? Jag försöker men hittar inte riktigt dit. Orken är som bortblåst och hur jag än försöker så faller jag tillbaka in i det menlösa stirrandet i väggen, kanske gick jag in i väggen en smula? Vad det än var som hände så önskar jag så att det ville försvinna illa kvickt för en riktigt trevlig jul har jag minsann tänkt ha ändå. Granen kom in i veckan och imorgon har jag bestämt mig för att vakna stark och ta tag i pyntandet som minsann ska bli en rolig upplevelse med lilla fröken Liten som styr och ställer…

Om det är någon som sett den där energin jag brukar ha så är ni mer än välkomna att återge den till mig…

DSC_0023

2 kommentarer på “Försvinna illa kvickt…

  1. Följer din härliga blogg Nadia och du är så fantastiskt duktig med bakande, pyntande och fotande! Ibland måste man bara få ta en paus och låta saker och ting vara! Försök koppla av i det hela som kommer nog ork och lust tillbaka efter ett tag, styrke kramar Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s