Bebis · Hemma hos oss · Hund · Köket · Livet

Så där som bara han kan…

Första dagen på Tindras jullov idag och vi har inte gjort mer än att titta på barnprogram och ätit frukost. Tänkte förbereda lite lunch och hoppas på att energin kommer med den. Hoppas på att kunna lägga ut lite bilder på vår fina gran som ska kläs med hjälp av Liten och kanske kanske fortsätter inspirationen smitta av sig till fler ställen i det här huset. Håller en liten tumme att mannen kanske kommer hem tidigare idag och planerar inför kvällens middag som minsann får bli stans bästa pizza och därefter blir det julshopping av mat och annat inför julen som faktiskt står runt hörnet!

Lillebror är allt annat än stilla nu för tiden och precis som storasyster så hänger han mest i baren, hundarnas matbar! Vattenskålen är den absoluta favoriten just nu och säger man till honom tittar han upp och flinar så där som bara han kan vilket gör att han kommer undan med i princip allt…

3

Ha en fin fredag vänner!!!

2 kommentarer på “Så där som bara han kan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s