Barn · Livet

En massa tröttsvammel…

6 dagar kvar till jul och jag sitter och försöker lägga upp en plan, en plan över allt som ska hinnas med och trots att jag vet att listan kommer bli lång har jag fortfarande inte haft orken att påbörja alla måsten…

Helgen spenderades tur och retur till huvudstaden för hundutställning med goda vänner och resan blev lång då vi hamnade mitt i snöstormen och sniglade oss fram. Men helgen blev rolig och trots att musten gick ur en och kroppen nästan helt la av så var det skönt att komma iväg och andas annat ett tag.

Upp tidigt igår för luciafirande på dagis och upp tidigt idag för besök hos sjukgymnasten så även denna dagen blir en sån där seg och orkeslös dag. Önskar att jag hade något roligare att skriva om just nu istället för en massa tröttsvammel men det råkar vara så det är just nu, önskar att jag snart får tillbaka energin jag någonstans tappade så både livet och bloggen kan blomstra igen…

Något som alltid blomstrar i mitt liv är mina barn! Tindra är inne i ett sånt underbart utvecklingsstadie just nu där det funderas en hel del i det lilla huvudet…

2 kommentarer på “En massa tröttsvammel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s