Bebis · Livet

Jag och Lillebror…

Oj då, det blev visst ett litet uppehåll från bloggen på några dagar. Tiden har helt enkelt inte funnits och just nu är det mycket saker på gång som slåss där uppe i hjärnkontoret som redan är överbelastat. Helgen spenderade vi med skogspromenad med min fina Jossan och hennes Party och sedan pepparkakshusbygge med Tindra och vips var den helgen förbi. Ja just det en tårta hann jag göra också förstås och en ny skrivhörna i Tindras rum men den får ni se en annan dag för den lilla fröken har starka åsikter på hur det ska se ut så vi är lite oense om staylingen just nu…

Idag åkte jag och Lillebror in till stan för ett lunchmöte med en underbart härlig tjej som hade en massa roligt att berätta. Vi åt en god lunch och pratade bort tiden och lämnade varandra med ett leende på läpparna. Det blir något riktigt roligt att se fram emot till 2013…

DSC_0051

Och mer spännande saker kommer hända 2013, året som förhoppningsvis kommer bli ett år med många oväntade förändringar. Så klart så kommer ju ni som hänger med mig här att få ta del av alltihopa när tiden väl är inne. Japp en massa roliga saker väntar och 2013 kommer bli ett riktigt roligt år!

Ha en underbar kväll vänner!!!

2 kommentarer på “Jag och Lillebror…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s