Barn · Bebis · Hund · Utomhus · Vinter

Pulkaåk…

Idag gick dagen alldeles för fort, tror att jag hann med en hel del på min lista trots att det känns som att det är lika mycket kvar som när jag började. Kände mig lite bättre i kroppen idag och har bakat färdigt våra pepparkakshus som äntligen är klara för dekoration imorgon. Städat och pysslat och förberett inför helgens tårta som jag ser fram emot att göra imorgon kväll.

När Tindra kom hem från dagis tog vi med oss Vin upp till fotbollsplan med båda barnen i pulkan, Theos första pulkaåk och han satt och flinade mest hela tiden såklart! Vin fick sin längsta promenad sen olyckan och får tyvärr fortsätta nöja sig med sina små små promenader tills veterinären säger att de e ok. Imorgon är det dags för kontroll av tassen och eftersom att vi tvättat rent den själva hemma så är jag lite nervös över vad dom ska tycka om det, hoppas i alla fall att vi gjort ett bra jobb.

Till helgen tänkte jag försöka mig på att julpynta lite hemma och kanske om jag orkar så åker vi och köper en julgran också för det blev inte av förra advent. Nu när snön är här känns det ju verkligen underbart och jag hoppas så att barnen ska få uppleva en vit jul. Tindra sa förresten när hon vaknade första snömorgonen att -Nu kommer Totten mamma!! Ja, ni hör ju snö och tomten hör ihop. Tycker att årets tomteord är bättre är fjolårets då hon kallade honom för Tutten…

1

2

Nä nu ska vi natta barn och sedan väntar promenad för mig och tjejerna med goa vänner! Ha en fin kväll alla fina där ute i vårt vita vinterland!!!

En kommentar på “Pulkaåk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s