Hund · Livet · Vinter

Ovanligt vanlig dag…

Idag har jag haft ont så inte mycket har blivit gjort här hemma, har bakat tårtbottnar, minidonuts och pepparkakor istället och just pepparkakor var ingen hit alls då man faktiskt måste ta i när man kavlar så nu vet jag det till nästa gång. För er som vill se smarriga donuts får ni titta in i min bakblogg.

Annars har det varit en sån där ovanligt vanlig dag där barnen har tagits om hand och hundarna har fått sitt och sen inte så mycket mer. Kan ju kanske vara bra att ha sånna dagar med!
Vin min lilla kille får ju inte alls njuta av snön som tjejerna får men han försöker ska ni veta. Jag släppte lös honom uppe på verandan och där la han sig i snön och doppade ner huvudet i den kalla snön, jag lovar att det var glädje i ögonen på honom! Kan man inte busa i snön så får man väl mysa lite i alla fall…

1

;

;

2 kommentarer på “Ovanligt vanlig dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s