Bakverk · Barn · Hemma hos oss · Julen · Köket · Pyssel

Hjälper hon till…

Trots allt som hänt så går ju livet vidare och vi gör vårt bästa i att ändå försöka vara som vanligt runt barnen. Tindra har pratat mycket om att Dotton måste laga Vin och nu när han är hemma hjälper hon till att lugna honom och har full förståelse för att han har ont och att han inte själv riktigt förstår att tratten gör ont när han trycker på. Hon är så duktig och har så många gånger sagt att det inte är någon fara mamma när tårarna har varit nära. En förståndig liten tjej vi har! Och för att inte deppa ihop totalt har vi ändå försökt pyssla lite här hemma och årets första pepparkaksbak är gjort.

Tindra bakade och fixade en lång stund innan pappa kom och viskade att hon kunde smaka på degen, ja sen blev det inte så mycket mer bakande efter det… Men så är det väl, även de små ska få smaka och prova och det hör väl till för vilken unge har inte fått smaka på pepparkaksdegen??

Vi mår bättre, mycket bättre och trots att känslorna går väldigt upp och ner just nu så tar vi ju oss igenom det här precis som allt annat.

Ha en fin kväll vänner och återigen Tack för alla fina ord och för era tankar!!!

3 kommentarer på “Hjälper hon till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s