Blått · Hemma hos oss · Livet · Pyssel · Renovering

Riktigt bra…

God morgon underbara måndag!

Vaknar upp till en av de finaste novemberdagarna hittills och känner hur energin sakta börjar komma tillbaka. Förutom Lillebrors små hostningar så börjar även sjukdomarna släppa taget om oss och jag känner i hela kroppen att det här kommer bli en riktigt bra vecka! Började morgonen med att städa köket efter farsdagfirandet och fortsatte med att bädda sängen och måla det sista lagret på Theos vägg så nu är det vitt vitt vitt. Behöver slipa och måla lite på listerna och sedan, förhoppningsvis när den snickrande sambon kommer hem så ska nog hyllan få komma på plats och sakta sakta ska de få möblerna som finns få komma på plats…

Passade även på att låta den välanvända kökspallen få sig en genomgång av penseln då det inte var en sekund försent!

Nu blir det veckans första långpromenad innan lunchen, ha en underbar måndag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s