Djur · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Hund · Inredning · Köket · Vit

Som jag egentligen inte alls gillar…

Hallå där…

Tittar in en snabbis medan golven torkar. Ett hus med 3 löptikar kan jag meddela blir rätt så fläckigt så det gäller att ta några varv med moppen emellanåt. Tänkte fota lite i köket idag, vi har ju påbörjat förvandlingen av köket och trots det är det ett stort projekt som kommer ta lång tid. Köket är väl det rum jag tycker om minst i det här huset med sina högblanka svarta luckor och de gråa träbänkarna från Ikea som är spruckna både här och där. Kaklet på väggarna har en grå-fläckig ton och studerar man det noga kan man inte riktigt avgöra om det är smutsigt eller om det är utseendet på kaklet. Ett rum jag spenderar ofantligt mycket tid i men som jag egentligen inte alls gillar…

De spruckna bänkarna ska bytas ut till betongbänkar, de svarta luckorna till vita matta och kaklet ska bli vitt. Och eftersom jag vet i mitt huvud hur köket kommer att se ut när det är klart att jag aldrig velat lägga någon energi på att få det att se bra ut då det känts onödigt. Häromdagen fick jag nog på eländet och trots det gick jag lös på den öppna hyllan ovanför diskbänken och röjde bort och gjorde om bland porslinet. Och just det tänkte jag fota och visa er som en liten förhandstitt i köket och kanske kanske får ni även se andra delar så småningom för att ha och jämföra med när det nya börjar ta form…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s