Barn · Bebis · Djur · Hösten · Hund · Livet · Utomhus

Promenerade bort mot…

God morgon! Ja för en del så är de det men inte för oss för vi har varit uppe ända sedan 6 snåret. Lillebror vaknade när Nea grinade på någon av tjejerna i morse som försökte knö sig ner bredvid henne i bädden. Mattias åkte till jobbet och jag tog med Lillebror in till badrummet och tog en dusch. Tog på oss kläder, bytte blöja och släppte ut tjejerna. Strax där efter vaknade Liten och frukost serverades till hundar och barn. Borstade tänderna och sjöng som vanligt tandborstlåten så högt vi kunde. Klädde oss varmt och rullade ner vagnen för altantrappen och promenerade bort mot dagis…

Lämnade Liten och fortsatte bort mot Knös…

Nea hittade lite mellanmål på vägen…

Om ni tittar noga på Lillebror så ser ni att han fått två nya tänder där uppe och inte vilka som helst utan vampyrtänderna!! Lagom till att dom har kommit ut helt kommer han mer att likna en 6 åring som tappat mjölktänderna ;0)

Tjejerna ligger ute på verandan och äter märgben och jag tänkte passa på att baka tårtbottnar till helgens alla tårtor! Och lite senare ska jag måla! Japp måla ska jag hinna med för Theos nya ”rum” börjar ta form! Spännande!!

2 kommentarer på “Promenerade bort mot…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s