Barn · Livet · Självporträtt · Utflykt · Utomhus

Så tacksam…

Jag satt och gick igenom bloggen i fredags och insåg snabbt att det var alldeles för svårt att försöka plocka ut några händelser under åren. De senaste åren har jag fått vara matte till 4 underbara hundar, fått två fantastiska barn, flyttat till hus, börjat renovera huset, upptäckt min passion i att baka och möt människor som ligger mig varmt om hjärtat. Jag inser när jag går tillbaka vilket innehållsrikt liv jag har och trots att de givetvis finns motgångar i livet så är jag så tacksam för allt jag har!

Gårdagen spenderade vi med en av de människor som kommit att betyda mer än jag någonsin kunnat ana, hon är den allra bästa vän man kan ha och ibland känns det konstigt att jag kunnat gå så länge utan henne i mitt liv. Ja hon är min allra bästa vän!
Vi spenderade dagen med att fira hennes födelsedag med brunch, promenad & fika. Jag tog en himla massa bilder och har lite att gå igenom ikväll.

Vi passade även på att byta hund då Tira äntligen börjat löpa! Så nu är min fina Vin hos Petra och vi har fått lov att låna den finaste sparven Halo.

Jag och min älskade Liten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s