Bakverk · Blått · Cupcakes, Muffins · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Inredning · Köket · Livet · Loppis · Vit

Av hela mitt hjärta…

Den 5:e mars 2007 skrev jag mitt allra första blogginlägg. Då bloggade jag om delar ur mitt liv, precis som idag. Jag hade ganska så nyligen lärt känna Sandra och hennes hundar och hon visade mig en fantastisk värld genom bloggarna. Idag 5 år senare sitter jag framför datorn och knåpar ihop mitt 1000:de inlägg, galet hur många inlägg jag gjort under åren. Ikväll tänkte jag visa er lite utdrag ur bloggen och vad som hänt under årens gång…

Och för att fira lite extra denna fredagen har vi bakat dom godaste av kladdkakemuffins som finns…

Av hela mitt hjärta Tackar jag er alla som har följt mig genom åren, delat min sorg, min glädje och till er som värmer min dag med en kommentar. Ni betyder mycket för mig varenda en. Och jag hoppas så klart att ni kommer följa med mig ytterligare några år!!!

4 kommentarer på “Av hela mitt hjärta…

  1. Ja shit vad tiden går och shit vad mycket som hänt under de här åren! Är så otroligt tacksam för att jag träffade dig. ❤❤❤

  2. Ja, jag gissar att sannolikheten är att du haft färre gråvitsvarta hårstrån att dammsuga idag om du inte träffat Sandra då. För att bara nämna den mest uppenbara saken. =) Grattis till ditt tusende inlägg, om man nu kan säga så. =) Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s