Barn · Bebis · Hemma hos oss · Livet · Vit

Sin allra första…

Vaknade efter en natt med inte allt för mycket sömn alldeles för tidigt. Liten har hostat sig igenom natten och sovit riktigt dåligt och lagom till att hon fått ro nog att sova vaknade Lillebror. I min iver att inte väcka Liten plockade jag upp honom fort som attan och la honom till bröstet, kanske inte det mest genomtänkta när vi kämpar så med att få bort  nattamningen men just där och då kändes det självklart…

Fick i oss frukost och kände huvudvärken hänga som ett mörkt moln över huvudet. Theo sover någon timme på förmiddagen och efter att jag meddelat dagis att Liten stannar hemma idag så föll jag ner i soffan och försvann i drömmarnas värld. Blev väckt någon gång ibland av en Liten som förklarade något om sitt barnprogram eller om sin docka vill jag minnas men sekunden efter föll jag tillbaka in i sömnen. Vaknade till av att babyalarmet skramlade och hämtade upp en nyvaken Lillebror…

Den lilla sovstunden gav mig energi till att bada en väldigt smutsig liten kille och få på honom rena kläder och när han ändå var så fin så passade jag på att ge honom sin allra första hårklippning. Tindra är 2,5 år fyllda och har fortfarande aldrig fått känna saxen i sina lockar och det lär nog dröja till den dagen. Fin som attan blev han och om möjligt bara ännu sötare än innan…

Har tryckt i mig två starka alvedon och tänkte försöka skramla ihop lite energi till att göra lite lunch, fy bubblan för att inte kännas sig kry! Liten då, ja henne är det inget fel på förutom den hemska hostan far hon runt som virvelvinden själv och hundarna gör sitt bästa med att hinna med…

Ha en riktigt fin dag vänner och håll er borta från bacillusskan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s