Bebis · Djur · Hund · Livet

En groggy hund på golvet…

Idag åkte vi iväg till veterinären med Vin för att röntga hans armbågar och höfter. Vi kom dit vid 11 och åkte inte därifrån förns 20 över 2, dom hade lite krångel med maskinen och det tog lång tid innan vi kunde komma in på röntgen. Plåtarna såg bra ut så nu är det bara den hemska väntan på SKKs bedömning och jag hoppas att resultatet kommer in ganska snabbt så man slipper pinas allt för länge. I och med att Nea har en dålig höft är jag lite extra nervös att någon av de andra också ska få liknande problem men jag hoppas att det bara är i mitt huvud…

Theo skötte sig utmärkt och charmade all personal, jag fick sysselsätta honom bäst jag kunde i ett rum på 10 kvadrat med en groggy hund på golvet. Men allt gick bra och Vin vaknade lite vimmelkantig och på sitt vanliga goa humör. Hemma ville han bara ligga tätt intill och bli klappad. Tror nog att han kommer sova gott i natt…

Ha nu en fin kväll fina ni!!!

3 kommentarer på “En groggy hund på golvet…

  1. Jag förstår din rädsla. Man är ju rädd för det man redan upplevt. Själv är jag inte så rädd för resultatet som för själva röntgen med lugnande efter Dizzys kollaps under röntgen. Men lille Vin är säkert precis lika frisk som han ser ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s