Vikt efter förlossningen

Ett minus…

Vid min förra invägning snubblade jag lite på målsnöret och det räckte inte riktigt hela vägen. I samma veva sov Theo sämre och sämre och jag tappade lusten och energin helt. Vägde mig förra veckan för att se vart jag landat och vågen visade 66,4 kg så jag hade alltså gått upp nått kilo under den här tiden…

Bestämde mig förra veckan med lite inspiration av den HÄR tjejen och den HÄR tjejen att nu jäklar ska jag ta tag i det och få ordning på de där sista mammakilona!!! Ställde mig på vågen i morse med en liten förhoppning om ett minus och hoppsan hejsan vad glad jag blev! 64,3 kg vilket innebär -2,1 kg och jag har så gott som nått mitt delmål på en total viktminskning av -20 kg! Jag har äntligen kommit ner på ett bra BMI som hamna på 25,1 och från och med nu ligger jag återigen på normalvikt enligt skalan…

20121018-090352.jpg

Pepp pepp på mig och alla duktiga tjejer där ute!!!

10 kommentarer på “Ett minus…

  1. Hej, jag hittade din jättefina blogg idag när jag sökte efter tårtor. Gud vad duktig du är och vilka helt underbara bilder du tar.
    Kram från en annan nybliven 2 barnsmor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s