Barn · Hemma hos oss · Inredning · Livet · Loppis · Vit

Min ommöblering…

Min ommöblering fortsatte och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd själv! Det enda som stör är vår gigantiska matsalsgrupp som vi bytt ut som står mitt i rummet och tar upp alldeles för stor yta. Gruppen fick jag äntligen tummen ur och satte ut på blocket idag för en rätt så billig peng, en timme senare hade jag sju mail av folk som ville komma och köpa bordet! Har aldrig varit med om ett sånt tryck på något så slitet. Och det trots att jag la ut närbilder på det som är slitet, kan hända att jag missbedömt dess värde en smula…

Hur som helst är jag väldigt glad att jag blir av med det och får tillbaka de öppna ytorna i huset. Lovar att lägga ut lite fler bilder på min ommöblering så fort jag blivit av med bordet och fått chans att fota. Kommer bli hur bra som helst det här! Och kanske kanske kommer Mattias hem med lite material idag, en liten ändring ska göras i köket i helgen om jag har tur…

Kökssoffan som jag fyndade på blocket förrförra hösten pryder nu min vackra vägg i hallen och ovanför ska vackra fotografier få komma upp så småningom…

Tack för er omtanke om Tindra! På dagis säger fröknarna att de går igenom sådana perioder ibland och att man inte ska ge efter. Det är otroligt svårt att lämna henne sådär men jag vet att hon släpper det när jag går därifrån. Och jag litar helt på de fantastiska fröknarna som arbetar där! Så trots att det är fruktansvärt jobbigt att gå igenom så kommer det väl gå över och snart kommer hon rusa in som vanligt och knappt ha tid att vinka av mig på morgonen…

Ha nu en riktigt fin höstkväll!!!

En kommentar på “Min ommöblering…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s