Barn · Bebis · Livet

Nu när han är borta…

För första gången på väldigt länge så ska vi vara helt barnfria. Ikväll väntar date-night för mig och Mattias med bio och middag det hela känns än så länge fortfarande ganska surrealistiskt. Min fina syster var här med sambo och hämtade upp Lillebror tillsammans med en hel hög med prylar. Kläder, blöjor, bumbostol, mat, mjölk, barnvagn, bilstol och en massa annat nödvändigt. Jag satt under morgonen och funderade på om han kanske skulle få lite separationsångest men inser nu när han är borta att det är jag som har det. Känns otroligt konstigt och tomt och trots att jag litar 100% på min syster och vet att det kommer gå superbra så tar det emot, mycket mer än vad jag vill erkänna…

Om en stund kommer min kära mor och installerar sig här hos Tindra. Eftersom Tindra sovit hos både mormor och farmor förr känns det inte alls lika jobbigt. Jag vet att hon är stor nog att uppskatta egentiden hon får och desto roligare blir det att se henne imorgon. Japp, hela natten ska vi vara borta och kommer inte hem förns någon gång imorgon mitt på dan. Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, hela kroppen full av hormoner och tårarna är nära men vet ni vad det struntar jag i för när vi väl kommit ut kommer vi ha en underbar kväll och för första gången på flera månader få sova tills vi vaknar…

Älskade älskade ungar ♥♥

7 kommentarer på “Nu när han är borta…

 1. Vilket underbart kort 🙂
  Får jag fråga om det är ett diadem eller ett hårband din dotter har i håret? Det var så fint!

  1. Tack!
   Det är ett hårband som är köpt på H&M för ganska så längesedan men dom brukar fylla på med nya liknande hela tiden 🙂

   1. åh okej, tack så mycket då får jag leta runt lite!
    För du vill inte sälja ditt va? 😉
    Jag har förresten skickat ett mail till dig angående tårta, hoppas att du fått det 🙂

   2. Tyvärr inte, tycker om det så mycket. Men det kommer säkert in något liknande :0)

    Har inte hunnit läsa alla mail, ska göra det lite senare ikväll, vad roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s