Barn · Bebis · Livet · Mat · Utflykt

Lite ensamtid…

Strax innan klockan sju igår kväll befann vi oss inne i stan på den stora biografen, jag och min Mattias. Vi köpte popcorn och cola och sjönk ner i de röda stolarna. Såg en rätt så bra film och njöt utav lite ensamtid.

Därefter spenderade vi kvällen nere på den nya restaurangen Pinchos som slog upp portarna i våras. Hela bordet fullt med tapas och inte en enda gång under hela måltiden behövde jag resa på mig för att mata, hämta eller torka någon av barnen. Märklig känsla att sitta ner och äta utan att bli avbruten…


Sedan vaknade vi upp efter en hel natts sömn och åt frukost i lugn och ro, slappade framför tvn och gjorde absolut ingenting!!!

Några timmar senare var vi hemma igen hos våra älskade ungar. En son som skrattade oavbrutet och på något sätt kändes annorlunda, kanske till och med större och en dotter, en dotter som lyste bus i hela ansiktet alldeles överlycklig över att ha fått bestämma över mormor…

Jag är så otroligt tacksam över vår alldeles egna kväll och över min fina familj som gjorde det möjligt för oss att få en paus när vi var som tröttast!!! Tack snälla snälla mamma & syster

<;

3 kommentarer på “Lite ensamtid…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s