Djur · Hemma hos oss · Hund · Träning · Utomhus

Det här med Rally…

Medan lillebror sov vid lunch passade jag och Nea på att gå ut en stund och träna lite. Sandra som skulle möta upp oss för träning på klubben fick förhinder så det fick bli lite ensam träning och oj vad stolt jag är över min älskade Nea!! Hon är helt klockren för det här med Rally och trots att vi bara tränat 2 ggr så älskar hon det redan…

Ikväll blir det en massa mys och imorgon väntar lite ensamtid för den här mamman och pappan! Spännande och lite läskigt på samma gång!!!

Ha en fin fredag vänner!

3 kommentarer på “Det här med Rally…

  1. Jag har testat lite, lite rally en gång för ett år sen. Skitkul! Och häromdagen fick jag ett knasigt infall och anmälde båda två till tävling i december. 😉 Så nu får vi väl träna lite på de momenten också. Man kan ju faktiskt komma med även om merparten lär bli bortlottade! 🙂

    1. Du e rolig du! Testade med Nea för några år sedan men var så koncentrerad på den vanliga lydnaden att jag inte brydde mig så mycket om den men nu, nu är det skitkul!!

      1. Jag tänkte mig det som en prestationsångestfri nystart på tävlingsplanen efter 3,5 år borta. Och för att få lite eld i baken behövde jag en anmälan till tävling. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s