Självporträtt · Vikt efter förlossningen

Jag började resan på 84 kg…

De senaste veckorna har jag släppt vikten helt då jag har sovit på tok för lite, haft alldeles för ont i ryggen och slarvat med maten. Energin har helt enkelt inte funnits och bara för att se vad jag låg på ställde jag mig på vågen på Theos 6 månaders dag och vågen stod på 65,3 kg. Jag började resan på 84 kg som jag vägde för 6 månader sedan nyss hemkommen från BB. Så för att summera det har jag gått ner -18,7 kg under det här 6 månaderna och visst är jag jätte glad, titta bara på bilderna!!!

Jag är så glad att jag tagit dessa bilder för nu såhär i efterhand är det så otroligt roligt att se vilken skillnad det faktiskt är och de dagarna de verkligen tar emot och man känner att man bara står och stampar ja då kan man ju alltid titta in i bloggen och skratta åt hur jag såg ut i början av den här resan!

Några timmars tårtmodellering väntar så det är bäst att sätta fart! Ha nu en fin kväll vänner!!!

3 kommentarer på “Jag började resan på 84 kg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s