Barn · Bebis · Pyssel · Renovering

Att få lite gjort…

Sitter i soffan med en trött Liten i min famn som vaknat och inte kunnat somna om. Fick ta en paus i tårtskapandet för att trösta lite…

Inatt vaknade Theo bara en gång, tog lång tid innan han kom till ro men jag fick sova ännu lite mer och det märks på dagen! Hela förmiddagen satt jag med min utställningstårta och därefter hann jag baka tårtbottnar, städa köket och laga mat innan Mattias kom hem. Otroligt skönt att få lite gjort för nu är det mycket med tårtorna.

Hann till och med få ordning på mitt underbara ljusfat som fick gå från blått till grått, helt ljuvligt blev det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s