Vikt efter förlossningen

Vägning…

God morgon! Vi har nyss lämnat Liten på dagis och passar på att ta en lugn morgon jag och lillebror. Natten har varit mer som vanligt med undantag för Liten som vaknade vid 05.00 och var jätte ledsen…

Vägning idag och det kändes väl sådär kul efter en veckas sjukdom och trots att jag hinkade honungste och tryckte i mig cookies i plural igår kväll stannade vågen på 65,9 kg och det blir en viktnedgång på – 0,2 kg vilket borde varit omöjligt med min kost men men jag klagar inte!! När jag nått 64 kg har jag gått ner – 20 kg och det ser jag verkligen fram emot så nya tag så fort denna sjukperioden är över helt!

20120830-095850.jpg

4 kommentarer på “Vägning…

    1. Ja verkligen! Känns nästan lite oförskämt när jag ätit så dåligt men absolut en push i rätt riktning!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s