Barn · Bebis · Bebisrum · Blått · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Inredning · Sovrum

Ett mindre psykbryt…

God morgon skulle jag egentligen vilja säga trots att god middag kanske skulle passa bättre. Natten blev inge rolig alls då lillebror hade svårt att komma till ro och låg och vred och vände på sig mest hela natten och ligga i sin egna säng skulle han inte så på mig låg han och knödde fram till 04.30 ungefär då jag fick ett mindre psykbryt ( japp så kan det bli ibland ) slängde iväg snutten hårt på min stackars sambo som låg och sov i godan ro och smällde dörren om mig inne i badrummet där jag sjönk ner på golvet och tillslut somnade.

Vaknade upp runt 06-tiden av att sambon buffade lite i sidan på mig och hjälpte mig upp. La mig bredvid lillebror och kände hur det värkte i kroppen och 2 timmar senare vaknade Liten och ville ha full uppmärksamhet. Så ni kanske förstår att det tagit några timmar att komma på fötter idag! Som tur är sov båda barnen samtidigt vid lunch så jag fick åtminstone en timme på soffan bara för mig själv och det verkar ha gjort susen för mitt humör för nu känns allt lite lite bättre.

Nyvaken lillebror fick mysa en stund med storasyster innan vi gick upp…

Nu blir det mellanmål och sedan ska vi nog plocka i ordning lite för ikväll hade jag hoppats på att orka ta fram den där penseln igen, ja vi får väl se helt enkelt…

8 kommentarer på “Ett mindre psykbryt…

  1. Oj, jag skrattar högt men för att det är så skönt att höra att andra också kan få en knäpp! 😀 Och jag har bara en knodd att pyssla om och kan bli helt utslagen dagen efter en dålig natt, du har ju två!

    1. Hihi, ja vi är nog många som får små bryt ibland! Tur att det andra väger upp dessa stunder flera gången om :0)

  2. Haha! Känner så igen mig. Här bryter man titt som tätt med två små barn att ta hand om. Roligt att jag är inte ensam om det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s