Djur · Hund

Dåligt samvete…

Fy så dåligt samvete jag har över hundarna som haft en riktig tråkvecka! Har varken energi för några längre promenader eller träning. Över lag har det varit mycket nu och hundarna har inte alls fått vad dom brukar och trots att dom lägger sig trötta och nöjda om kvällarna känns det att något saknas. Vin har börjat ta längre rundor om jag släpper ut dom för en snabbkisning, framförallt på morgonen då jag släpper ut dom på en gång när vi gått upp. Han försvinner upp bakom huset i skogen och är borta säkert 5 min. Vill absolut inte ha det så och det känns tråkigt att behöva ta honom i koppel medan tjejerna är lösa. Men just nu känns ju det som enda lösningen! Kan det vara att han är könsmogen och sticker på lukter eller kanske bara att han är uttråkad? Trist är det i alla fall…

Dövar mitt dåliga samvete med lite märgben som är hundarnas absoluta favorit!

6 kommentarer på “Dåligt samvete…

  1. Det är samma läge här. Fast utan sjukdom att skylla på. Här har mer varit plugg och jobb som tagit upp tiden. Sen i söndags har mina hundar haft skittrist. 😦 Men men, det är tur att de klarar sånt också. Kram!

    1. Ja, man ska vara glad att de faktiskt kan ha tråkigt ibland med! Och på ett sätt uppskattar dom det roliga lite mer :0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s