Bakverk · Köket · Pyssel · Recept

Helt livsfarliga…

God kväll fredag!! Tittar in en snabbis innan fredagsmyset för att önska er en riktigt härlig helg! I morse efter att vi kommit hem från dagis somnade jag på soffan och sov bort hela förmiddagen, helt underbart och precis vad jag behövde! Lillebror passade även han på att ta igen lite förlorad sömn från natten. Städat och röjt en del idag och äntligen gjort klart vårt projekt så imorgon ska det minsann fotas så ska ni få se, äntligen!

Jag bakade helt underbara kakor häromdagen och vet inte om jag vågar baka dessa igen nu när jag vill gå ner de sista mammakilona för dessa var helt livsfarliga! Peanut butter & M&M cookies och speciellt svåra var de inte heller att göra…

För er som vill ha receptet på dessa busenkla kakor kommer de upp HÄR lite senare

Ha nu en riktigt fin fredagskväll så ses vi imorgon då ni äntligen ska få se vad jag gjort hela veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s