Vikt efter förlossningen

Vågen stannade på…

Vägning idag och eftersom att jag aldrig fick tagit några 5 månaders bilder så kommer det också. Vågen stannade på 66,1 kg idag med en minskning på -0,5 kg vilket är helt ok då jag varken promenerat eller ätit särskilt duktigt. Något som glädjer mig mycket är att det bara är 2,1 kg kvar till jag har gått ner 20 kg och bara har -5 kg kvar till min målvikt! Pepp pepp på mig så ska det nog gå!!!

Nu på med lite kläder och sedan vidare till Ikea och Tårtdecor för lite påfyllning. Och vad som ska inhandlas på Ikea får ni se nästa vecka och om jag inte kan hålla mig kanske ni får en liten smygtitt på vad jag håller på med här hemma…

Ha en riktigt fin dag och tack för att ni tittar in! Det betyder så otroligt mycket för mig så TACK söta ni!!!

4 kommentarer på “Vågen stannade på…

    1. Tack Sandra! Tror att det är för att jag oftast bara smakar, bakar ju en del och då blir det sällan att jag vräker i mig :0)

  1. Ett skepp kommer lastat med – PEPP! 🙂
    Själv har jag 3kg kvar till min vikt innan graviditeten, 60, men det verkar helt omöjligt att bli av med dem bara genom att tänka på vad man äter. De sitter där de sitter… på magen… Ja ja, höst och nya tag, pepp, pepp! 😀

    1. Tack snälla Åsa!! De sista kilona brukar vara de envisaste men det ska nog gå ska du se :0) Pepp pepp tillbaka!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s