Hemma hos oss · Hemmabyggt · Inredning · Köket · Renovering

När en ny möbel blivit till…

Oj oj oj vilken stämma den lille har!! Det finns väldigt få gånger jag hört honom skrika så där riktigt jobbigt men han kan om han vill ska jag tala om. Jag har en envis liten kille som inte alls tycker att han behöver sova trots att ögonen går i kors. Nu har han äntligen lugnat ner sig och det verkar som att mamman fick bestämma idag…

Fredag idag och det känns underbart med helgledigt, tårtleverans väntar imorgon så ikväll ska de sista dekorationerna göras, kräftor är inhandlade till svärmors kräftskiva imorgon och jag är på städhumör och fixar och donar. Lite extra roligt är det när en ny möbel blivit till och står i rummet och väntar på den där färgpenseln…

 

Önskar er alla en massa fredagsmys idag!!!

2 kommentarer på “När en ny möbel blivit till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s