Bebis · Hemma hos oss · Köket · Mat

Världens gladaste kille…

Har ni sett att min lilla pojk nästan är helt blond! Det mesta av håret är alldeles ljust med undantag för de yttersta hårstråna. Eftersom Tindra är så ljus misstänkte vi att även Theo skulle bli det och visst blev det så. Tror jag måste lägga ut en bild på när han föddes så ni får se vilken skillnad…

Theo växer som bara den nu och sist vi var på Bvc vägde han runt 7,5 kg vilket bara är 5 kg mindre än storasyster. Smakportionerna går riktigt bra och han gillar det mesta han får smaka på. En av favoriterna är vattenmelon som han äter nedan på bilderna. Det verkar som att hans sömnsvårigheter beror på en liten förkylning som inte riktigt ger med sig så förhoppningsvis är det som vanligt igen när han är helt frisk, men det återstår att se. Trots det är han fortfarande världens gladaste kille 99 % av dygnet och skrattar sig igenom det mesta av sin vakna tid..

Om det är någon som är sugen på något gott (men helt klart inte lika nyttigt som Theos vattenmelon) måste ni titta in HÄR!!

Älskade älskade lilla unge vad glada vi är över dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s