Vikt efter förlossningen

Inte heller så imponerande…

Har ju nästan glömt att det är torsdag idag, förra veckans vikt glömde jag helt av att skriva ner på bloggen inte för att det var så mycket att skryta med! Men ynka -0,1 kg gick jag ner förra veckan och denna veckan var inte heller så imponerande med hela -0,3 kg jag har slarvat jätte mycket med maten så det var väl ingen jätte överraskning men blir ändå lite less på mig själv! Imorgon är det äntligen dags för att göra klart tårtbeställningarna och då ska jag minsann lägga ner mer energi på vad jag äter. Verkar ju som att det alltid skiter sig när det är mycket runt omkring men man lär sig väl efterhand förhoppningsvis…

20120628-200543.jpg

En kommentar på “Inte heller så imponerande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s