Bebis · Hemma hos oss · Sommaren · Utomhus · Vit

En snabbis…

Hallå där vänner! Tittar in en snabbis och talar om för er att jag finns här, bara lite mycket just nu och hur mycket jag än vill så hinner jag knappt med hälften. Bröllopstårta med ett dessertbord ska hämtas imorgon samt en doptårta så all min tid just nu går åt att få så mycket som möjligt förberett inför imorgon! Kul som tusan men med två små är det lite trixigare att få till tiden som man vill.

Igår tog jag en paus från allt mitt på dagen och fotade lillebror som närmar sig 4 månader, helt galet vad fort det går just nu!! Och han är världens absolut bästa och finaste lillebror, så snäll och så otroligt glad. Han skrattar åt allt och alla och älskar uppmärksamhet. Mammas lilla goding…

Hoppas ni har det fint där ute i sommaren!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s