Hund · Utställning

Min lilla sparv…

Imorgon bitti kommer Petra & Sandra för att ta med oss till Borås för helgens första utställning och därefter åker vi till Eskilstuna för årets Rasspecial. Det ska bli så otroligt kul att åka på tjejhelg med min lilla sparv och trots att hon är totalt urfälld och en smula övertaggad så kommer vi ha kul. Några vidare resultat tror jag dessvärre inte på under helgen utan satsar mer på träningen som verkligen behövs…

Visst är hon fin min lilla sparv!!

Efter 11 timmars tårtbak är jag helt slut i huvudet och hur mycket jag än försöker få väskan packad ser den alldeles tom ut. Tror bestämt att jag går och lägger mig och panikpackar imorgon för framåt går det inte!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s