Bakverk · Barn · Blått · Inredning · Pyssel · Recept · Sommaren

Det vackraste…

I söndags när jag och Petra besökte Butiken snubblade jag på något av det vackraste jag sett! Porslinet kommer från Tine K och för det mesta ser man samma porslin fast i grått eller svart och självklart är de också jätte vackra men inte riktigt jag så när jag snubblade över dessa blå skålar visste jag att jag var tvungen att få med mig en hem. Fler bilder finns och recept på Mazarinerna hittar ni HÄR

Jag mår inte så bra just nu, Mattias håller på att avsluta ett jobb och jobbar tokmycket medan jag har barnen. Tack och lov för att jag har dagis som kan avlasta mig för kroppen känns inte rolig alls! Tindra är inne i någon ny utvecklingsfas och trycker på mina knappar mest hela tiden. Vet inte riktigt vad jag ska göra då jag inte vill skälla på henne hela tiden. Och när jag skäller på henne rinner det bara rakt av så vad gör man??

Tänkte bjuda fröknarna på dagis på lite fika imorgon innan de börjar gå på semester så nu blir det till att röja i köket så jag kan sätta igång!

Önskar er fin onsdag i solen

2 kommentarer på “Det vackraste…

  1. Jättefina skålar!!
    Förstår problemet ensam med två barn varav ett testar gränser hela tiden!
    Ibland önskar jag att Novalie gick på dagis några timmar oxå!

    1. Stackars dig! Man behöver verkligen en paus ibland och dagis är helt underbart. Så vet man ju att dom får träffa andra barn och få utlopp för sin kreativitet. Lätt att ta för givet men dagis är verkligen bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s