Barn · Tårtor

En tårta…

God morgon!! Idag är sista dagen då alla Tindras fröknar är på dagis samtidigt innan semestern och jag ville passa på och tacka dom för det fantastiska jobb dom gör så jag spenderade hela dagen och natten med att göra en tårta. Idén till tårtan har jag haft sen vi köpte hennes första kritor och äntligen fick jag genomföra en tårta som jag drömt och längtat efter! Trött i hela kroppen men det var det värt för oj så fin den blev!!

Mer bilder finns HÄR…

Tindra vaknade 3ggr igår kväll/natt så till sist fick hon vara uppe med mig medan jag gjorde klart tårtan. Hon satt så snällt på stolen och petade in små strösselhjärtan i en bit sockerpasta som hon fått. Jag sa att hon var så duktig som satt och hjälpte mig med tårtan till fröknarna och idag när vi lämnade tårtan riktigt såg man hur stolt hon var! Mammas fina lilla tjej…

Ha en fin torsdag, imorgon är det midsommarafton!!

 

6 kommentarer på “En tårta…

  1. Sv: Jag också, det är supermysigt ju!
    Vilken underbar tårta, det ser ut som att du har fått pilla en del med den. Fröknarna måste ha blivit glada! 🙂

    1. Tack! Ja det tog några timmar att få till alla kritor :0) och fröknarna blev jätte glada!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s