Barn · Sommaren · Utomhus

Som små vildar…

Igår passade vi ju lilla Amy under dagen och det var underbart att se de två små tjejerna springa omkring som knappt kunde sitta upp när de först träffades. Amy är en sån där tjej som man blir alldeles varm i hjärtat av och att få se de två små tjejerna stöka runt med varandra och ropa ”stanna mig Äämie” eller ”Tinda jag komme” är helt fantastiskt!!

Lagom till att Marias flyg skulle komma in gick vi upp till fotbollsplan och väntade in flyget och tjejerna sprang som små vildar och skrek och skrattade hysteriskt när flygen flög in mot flygplatsen…

 

Älskade små flickor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s