Vikt efter förlossningen

God morgon dag två…

Tack för responsen igår! Och Tack Malin för receptet, nästa gång vi åker och handlar ska jag köpa hem ingredienser för det var ju superenkelt att göra!!

Gårdagen flöt på riktigt bra och förutom en klick citronkesella på jordgubbarna och en sked honung i teet klarade jag mig ganska fint från sötsuget. Och trots att jag passerade godisskåpet och utav vana drog ut lådan för att peta i mig en bit choklad så höll jag emot och stängde lådan lika fort som jag öppnat den.

Frukost: mjölk & kellogs special K

Lunch: nutrilettshake m mjölk och ett äpple

Middag: Kycklingsallad med ägg, sparris och pasta

Kvällsmat: 2 knäckebröd med ost, en stor kopp te med en sked honung och en skål jordgubbar med en klick citronkesella ( som tyvärr innehöll en del socker såg jag efteråt )

Det kändes helt ok för att vara första dagen och förhoppningsvis kommer det bli bättre och bättra med tiden. Igår efter lunch åkte jag och barnen bort till Ica och köpte lite frukt och grönt. Jag passade på att fylla en liten påse med egen musli och gudarna ska veta att jag inte är någon fan av musli men när man fick komponera ihop själv kändes det helt ok och idag fick jag smakat av min blandning och blev positivt överraskad….

På torsdag är det vägning igen och då är det nästan exakt 3 månader sedan lille Theo kom så det ska bli riktigt kul att se vad vågen stannar på och att få se hur stor skillnad det är sedan jag började.

Dag två är påbörjad och känns riktigt bra efter en stadig frukost! Tindra är lämnad på dagis, jag och lillebror har varit på tippen med ett lass och nu sover han i vaggan så jag tänkte gå ner och fortsätta att röja på nedervåningen som jag började på igår kväll. Tanken är att vi ska få undanröjt så mycket som möjligt under sommaren och sedan kommer vi påbörja lite smårenoveringar här och där vilket jag verkligen ser fram emot!!

Nä, ner och rensa var det ja! Ses sen vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s