Barn · Djur · Hund

Insikt…

Dag två visade sig vara mycket jobbigare än gårdagen!
Suget har funnits hela eftermiddagen och vill verkligen inte försvinna. När Mattias öppnade frysen och tog ut en isglass ville jag hoppa på honom och slå isglassen ur handen på honom och trycka in hela i munnen på mig själv. Men så kom jag till insikt att jag kanske behöver den här rensningen mer än jag själv trott och nu sitter jag här strax innan läggdags och ska unna mig en skål jordgubbar istället och känslan, ja den är helt underbar för dag två är snart avslutad!!!

Min lilla förkylning verkar vara på väg bort och jag längtar så efter att kunna promenera hundarna på riktigt igen. Jag längtar efter barnens nya vagn som kommer bli en frihet för mig då båda barnen kan följa med på lite längre promenader och mest av allt längtar jag efter sommaren för vart tog den vägen??

20120605-221346.jpg

Imorgon är det Sveriges nationaldag och jag är ensam med barnen då Mattias jobbar lite extra så vi tänkte hitta på nått kul. Tänkte Tindra skulle få träffa lite djur och ha en riktigt härlig dag så vi får se vad vi hittar på…

2 kommentarer på “Insikt…

  1. Glömde svara dig att denna vecka blir svårträffad..
    Men nästa vecka kanske?

    Duktig du är! Jag försöker jag med.. vi är duktiga vi två 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s