Självporträtt · Vikt efter förlossningen

Viktnojja…

Imorgon blir Theo 1 månad!! Dessa veckorna har gått så fruktansvärt fort och det känns som att vi inte riktigt hunnit njuta som man ska på grund av alla sjukdomar. Nu börjar det ju orda upp sig och till och med lillebror är mycket bättre…

Efter förlossningen var jag peppad som tusan på att bli av med mina gravidkilo men efter att vi alla blev sjuka försvann orken att bry sig och nu har alltså viktnojjan slagit till. Jag vill inte på något sett hetsa mig att bli av med dom utan gå ner i lagom takt så kroppen hinner med. Eftersom att jag har noll motivation just nu tänkte jag lägga upp viktinfo varje vecka för min egna skull, just för att få en liten spark i baken…

Startvikt: 59kg ( startvikt med Tindra 56kg )

Vikt vid förlossningen: 84kg

Vikt vid hemkomst: 80kg

Vecka 1: 77kg

Vecka 2: 76kg

Vecka 3: 76kg

1 dag efter förlossningen                                       1 månad efter förlossningen

Här är min inspirationsbild, på bilden ligger Tindra i magen och jag är i vecka 7 så när jag är klar med min viktresa vill jag se ut som jag gjorde, självklart kommer kroppen inte vara lika fast som den en gång var men så nära som möjligt är väl tanken. Och byxorna på bilden vill jag så gärna komma i till mina kommande träningar/tävlingar. Just nu får jag knappt upp dom över rumpan…

Sådär ja, en rejäl spark i rumpan var det…

 

4 kommentarer på “Viktnojja…

 1. Du är modig du!! Min inspirationsbild är också en hundträningsbild, t o m en spårbild. 🙂 Den är tagen efter ett spårslut med Dizzy på spårlägret vi var på på våren det året vi blev gravida. Jag tyckte jag var så rund då och ändå var jag sååå smal med dagens ögon. 🙂
  Jag är övertygad om att du kommer klara dina viktmål jättebra!!

  Kram på dig!

 2. Jag var med viktpeppad när vi kom hem från BB men eftersom jag var så otroligt trött så kom de tankarna på andra vägar men nu är de tillbaka. Jag har faktiskt gått ner lite mer än 17 kilo nu men jag har ju ca 9 kvar innan jag är tillbaka på startvikten jag hade innan jag blev gravid.
  Det får ta den tid det tar helt enkelt även om det är segt i många perioder…

  Lycka till. Kanske vi kan peppa varandra. Och säg gärna till när du är redo för en barnvagnspromenad någon gång, då kanske vi kan komma och hälsa på.

 3. Det där kommer du fixa! Jag kämpar oxå just nu och är nere under min vikt jag hade innan Novalie. Målet är nära! Vi får peppa varandra!!

 4. Det kommer du fixa! Många vovvepromenixer med en barnvagn framför 😉 bara där har du tappat några kilo=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s