Barn · Bebis

Jag och lillebror…

Vilken dag det blev… Tindra väckte oss vid 7 och jag insåg att vi sovit hela natten och att även Tindra sovit inne hos oss utan att jag märkt när Mattias burit in henne. I vanliga fall är det alltid jag som vaknar först när hon vaknar under natten, vilket antagligen betyder att jag var riktigt trött…

Tindra var på strålande humör och vi var framme vid dagis tio i nio. När jag och lillebror kom hem satt vi i soffan och myste en stund och eftersom han fortfarande är väldigt täppt så sover och vaknar han om vart annat. Så jag har väl mest suttit och tittat på honom och försökt underlätta för min lille kille. Min egna ork har varit som bortblåst idag och även jag somnade på soffan ett tag. Tror inte jag känt mig så trött sedan jag var gravid ( visserligen bara några veckor sedan ) så idag har jag gjort absolut ingenting…

Tänkte sätta mig och kolla in lite bloggar jag inte hunnit med på ett tag men insåg att klockan snart är tre och det är dags att hämta Liten på dagis, ja vart tog tiden vägen idag?? Mysigt har vi haft det i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s