Bakverk · Bebis · Cupcakes, Muffins · Köket · Rosa

Tivoli Cupcakes…

Vilken natt… 3 timmars sömn inatt igen på grund utav en ledsen lillebror. Han är så täppt i näsan att han knappt kan andas och när han skriker hörs han knappt. Han får ingen ro att äta ordentligt och inte heller att sova men som tur är verkar magsjukan äntligen ha gett med sig. Trots det börjar mamma bli trött och önskar en frisk lillebror. Eftersom han inte låter som han brukar vill jag gärna hålla koll på honom så han inte slutar andas, hemska tanke…

Fick lust att baka cupcakes idag som en liten uppvärmning inför Tindras kalas som jag helt glömt planera på grund utav all sjukdom. Funderar på lite tivoli-tema kanske? Det blev några Tivoli Cupcakes i alla fall…

Påsken närmar sig och efter den helgen lär vi sova hela veckan, det blir kalas, tårtbak, påskpyssel, mera kalas och mycket mer. Riktigt roligt ska det bli att göra helgens tårtor då det var på tok för längesedan jag gjorde en tårta!

Lillebror sover så jag tänkte passa på att plocka i ordning innan vi ska hämta storasyster.

Trevlig måndag allesammans!!

2 kommentarer på “Tivoli Cupcakes…

    1. Tack! Älskar Leilas saker!! Vi får se vad det blir för tema ;0)
      Kram på dig min finaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s